Stravičan zločin u Sjenici

Brat i sestra bili u sobi dok im je otac ubijao majku, djeda i baku

18.01.2021.
u 21:22

Srbija je još u šoku nakon višestrukog ubojstva u selu Rasno u Sjenici kod Novog Pazara. Enedin Turković upao je u obiteljsku kuću i ubio bivšu suprugu Biseru Šemović (44) i njezine roditelje Fehima (64) i Šefku (60) te je ranio još troje ljudi: Zinetu A. i njezina sina Nezvata te brata i sina ubijenih Bekima Šemovića, kojem su se liječnici za vikend borili za život. Naposljetku, Enedin je počinio i samoubojstvo, piše Večernji list BiH. 

Otvorila vrata i pobjegla

A do krvoprolića je došlo zbog narušenih obiteljskih odnosa između Bisere i Enedina. - Bekim je dobio dijete prije tjedan dana i odlučio je okupiti obitelj i prijatelje i onda dođe zet pa im svima uništi živote... - pričaju susjedi ove obitelji. Ispričali su da je Enedin nakon svađe sa suprugom počinio ovaj strašan zločin. - Enedin je pokucao na vrata koja je otvorila Bekimova supruga. Kad je vidjela pištolj, počela je vrištati i pobjegla u sobu gdje su bila Enedinova i Biserina djeca i njezina beba. On je počeo psovati pa pucati na ukućane, ali u sobu gdje su bila njegova djeca i dijete brata njegove bivše supruge nije ulazio. Izrešetao je ženu, punca i punicu. Ljudi su padali kao pokošeni, jedni preko drugih! Dva tijela su nađena u dnevnoj sobi, a jedno u hodniku kuće. Biserina brata Bekima teško je ranio, a lakše su ozlijeđeni i susjedi Zineta A. i njezin sin Nevzat A., koji su se zatekli u kući Šemovića. Stravičan prizor zatekao je rođak obitelji. - Nesretni mladić došao je u posjet jer je Bekim dobio dijete pa su svi rado navraćali ovih dana. Međutim, imao je što vidjeti. Užas na licu mjesta. Odmah je pozvao Hitnu pomoć i policiju. U sobi je pronašao djecu kako sjede u jednom kutu zagrljena - pričaju potreseni susjedi. Za svog susjeda Bekima imaju samo riječi hvale. Kažu da je bio izuzetan, dobar i miran, ni s kim u svađi.

Godinama bili zajedno

Nakon ubojstava i ranjavanja u obiteljskoj kući, Enedin se dao u bijeg. Gotovo pet sati skrivao se u šumi, u snijegu u obližnjem selu, i kad je shvatio da ne može pobjeći policiji, presudio je sam sebi. Susjedi nadalje govore da je ubijena Bisera radila u Njemačkoj te je u rodnu zemlju došla u povodu blagdana kao i Enedin, koji također radi u Njemačkoj, a sve je bilo u redu do kobne prošle subote. - Enedin i Bisera godinama su bili zajedno i iz tog braka imaju dvoje djece, kćer i sina od 6 i 8 godina. Prošle godine su se rastali, ali su oboje nastavili živjeti u Munchenu, samo odvojeno. Nesretna žena s djecom je tijekom blagdana došla u posjet roditeljima u selo, a vratio se i njezin bivši muž Enedin. On je tijekom blagdana dva puta dolazio u kuću Šemovića kako bi posjećivao djecu i bivšu suprugu, nije pravio probleme i njihovi susreti prolazili su u miru. Za vikend Bisera je s djecom trebala otputovati za Munchen. Posvađali su se jer je njemu teško padao razvod i dogodio se monstruozan zločin - pričaju sugovornici. Slažu se da je najvažnije da djeca dobiju potrebnu njegu i pomoć koja im je sada najpotrebnija.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije