tuzla

Četiri osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći u blizini Tuzle

07.07.2017.
u 19:43

Četiri osobe su ozlijeđene, od kojih jedno dijete, u prometnoj nesreći koja se oko 16.30 sati dogodila u mjestu Simin Han kod Tuzle, potvrđeno je Feni u MUP-u Tuzlanske županije.

U nesreći su sudjelovala dva automobila koja su se na uskoj i vrlo frekventnoj prometnici direktno sudarili.

Od četiri ozlijeđene osobe, tri su žene.

Vozilima Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla ozlijeđene osobe prebačene su u UKC Tuzla gdje im se još ukazuje liječnička pomoć.

U UKC Tuzla tri osobe su primljene na Kliniku za hirurgiju, a jedna na Kliniku za dječije bolesti.

Prema podacima dežurnih liječnika, nijedna ozlijeđena osoba nije u životnoj opasnosti. Najteže je ozlijeđena jedna od žena, koja ima prijelom potkoljenice.

Prema neslužbenim informacijama, u jedan od automobila kroz otvoreni prozor ušla je pčela. Pokušavajući da je izbaci, vozačica je izgubila kontrolu nad vozilo, skrenula u suprotnu traku izazvavši frontalni sudar s drugim vozilom.

Materijalna šteta na oba automobila je velika, rečeno je Feni.

Zbog ove nesreće došlo je do potpunog kolapsa prometa u Tuzli. Stvorile su se kilometarske kolone na obje magistrale i na svim putevima u centru grada.

Zbog uviđaja na mjestu nesreće promet je bio potpuno obustavljen, dok je normaliziran oko 19 sati. 

Na glavnim raskrsnicama, na kojima već mjesecima nije riješen problem semaforske signalizacije, priopćili su regulirali policajci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije