PRIZNALI RAZBOJNIŠTVO U GRADAČCU:

Četvorka opljačkala sportsku kladionicu

policija
30.11.2016.
u 12:40

Policija iz Gradačca uhitila je u ponedjeljak četiri razbojnika, koji su dan ranije opljačkali sportsku kladionicu u Gradačcu, a prilikom pretresa njihovih stanova policija je pronašla pištolj i druge predmete koji se mogu dovesti u vezu sa razbojništvom.

Policija je radom na terenu došla do informacija da su kladinocu opljačkali M. S. (27), E. M. (30), H. T. (25) i K. H. (21), svi sa područja općine Gradačac, koji su potom i uhićeni.

Osumnjičeni su privedeni u policijske prostorije na ispitivanje, a tom prilikom su priznali pljačku sportske kladionice. Prema neslužbenim informacijama, oni su od radnice kladionice oteli oko 1.400 maraka, navodi Faktor.ba.

Policija je pretresla stanove, dvorišta i pomoćne objekte koje koriste razbojnici, a prilikom pretresa pronađen je i privremeno oduzet dio ukradenog novca, plinski pištolj sa dva okvira i 19 metaka, tri noža i odjeća, a svi predmeti se mogu dovesti u vezu sa kaznenim djelom za koje se sumnjiče.

Nakon ispitivanja u policiji, M. S., E. M., H. T. i K. H. su uz prijavu predani u nadležnost Županijskom tužiteljstvu u Tuzli, zbog sumnje da su, s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, počinili kazneno djelo razbojništvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?