TRAGEDIJA U SRBIJI

Dječak (9) se objesio dok su roditelji bili u radnji, otac vrištao, majka zapomagala

27.01.2021.
u 12:41

Učenik trećeg razreda Đ. S. (9) nađen je sinoć obješen u svojoj sobi u stanu u Rakovici kod Beograda, a tragedija se dogodila kada je dječak ostao sam jer su roditelji otišli u trgovinu.

Tragedija se dogodila u ulici Bože Baucala, a nesretni dječak je pronađen obješen o krevet na kat u svojoj sobi. Tijelo su pronašli policajci i vatrogasci koji su ušli u stan preko terase, jer dječak nije odgovarao na pozive.

– Njegova obitelj se doselila iz Žarkova u stari obiteljski stan na drugom katu. Sinoć su njegovi roditelji otišli u trgovinu i njega su ostavili samog. Nisu ni slutili da se tako nešto može dogoditi. Dječak se zaključao iznutra u svojoj sobi i zatim objesio – kaže jedan od susjeda nastradalog dečaka i dodaje:

– Predivna su obitelj i zaista smo u šoku! Pored njega imaju još jedno dijete. Oba djeteta su za primjer. Sve nas je ovo potreslo, jer ne možete zamisliti kakav je to osjećaj kada vidite njegovog oca koji vrišti ispred kuće. Majka je plakala i zapomagala. Nikome nije jasno što se dogodilo. Dječak se definitivno objesio, ali ne znamo je li to bilo u igri – tvrde potreseni susjedi.

Na lice mjesta ekipa Hitne pomoći pokušala je reanimaciju dječaka ali nažalost bez uspjeha.

Ispituje se je li je riječ o samoubojstvu ili tragediji koja je nastala iz igre.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije