mladi nogometaš

Tragedija u Sarajevu: Dječak iz Splita imao srčani udar na bazenu

Armin Durgut/PIXSELL
11.01.2019.
u 07:12

Pokušali smo ga oživjeti, ali nismo uspjeli. Dijete nam je umrlo na rukama, kroz suze je za 24sata rekao bivši splitski nogometaš, a danas trener, Srđan Mladinić

U sarajevskom naselju Ilidža sinoć je preminuo mladi nogometaš iz Splita. Dječak je član nogometne akademije 'Srđan Mladinić' i sudjelovao je na turniru Šampion junior u Sarajevu.

- Grupa djece, skupa s trenerom i majkom preminulog dječaka bila je na bazenu. Dječak je tamo doživio srčani udar i preminuo. To je sve što vam sada mogu reći i potvrditi kao se nije utopio nego je, a potvrdili su to i liječnici, imao infarkt - rekao je za 24sata.hr organizator turnira Almir Prguda. 

- Tragedija. Pokušali smo ga oživjeti, ali nismo uspjeli. Dijete nam je umrlo na rukama - kroz suze je rekao bivši poznati nogometaš, a danas trener Srđan Mladinić i ispričao se rekavši da je to sve što je sada u stanju reći. 

Na mjesto nesreće izašli su policija i tužiteljstvo i obavili očevid, a danas će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti. 

Juniorski nogometni turnir na kojega je doputovao veliki broj djece iz cijele regije ipak će biti nastavljen no bit će otkazane sve popratne manifestacije.

Jedan od roditelja djece koja sudjeluju na turniru za Jutarnji list je rekao kako je sudjelovao u spašavanju dječaka te kako je dijete bilo potpuno modro kad su ga izvukli iz bazena.

- Ne znam tko se ovime pokušava opravdati, ali sramota je da hotel s pet zvjezdica nema službu čuvanja na bazenu - rekao je i dodao kako su se liječnici više od dva sata borili za život dječaka. Dodao je i kako su ostala djeca u šoku pa će većina ekipa otkazati daljnji nastup na turniru i vratiti se u Hrvatsku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije