Tragično

Djevojčica poslala ljubavnu poruku pa skočila sa silosa

07.04.2016.
u 07:13

Pored Tehničke škole u Negotinu, u blizini silosa, pronađeno je beživotno tijelo maloljetne M. B. (13), učenice 7. razreda OŠ “Branko Radičević” ,koja je nestala iz obiteljskog doma u ponedjeljak oko 3 sata ujutro. Nesretni roditelji prepoznali su je po njezinoj crnoj dukserici. Sumnja se da je 13-godišnja djevojčica izvršila samoubojstvo skokom sa silosa. Svome dečku je oko 2.45 sati uputila posljednju SMS poruku. Nestanak su primijetili baka i djed u vrijeme polaska u školu.

- Nije pokazivala nezadovoljstvo. Jedino što je bilo primjetno u njenom ponašanju jest to što je bila popustila u školi. Nikada je nismo tukli ni supruga ni ja. Najveća kazna bila je oduzimanje mobitela. To je uvijek trajalo po dva do tri dana i onda bismo joj ga vratili. Tako je bilo i sada, ali ona je dan prije nestanka uzela svoj skriveni mobitel i poslala poruku ljubavnog sadržaja, u nevjerici je rekao otac Goran prije stravičnog otkrića. Djevojčica je živjela s bakom, djedom i sestrom u kući.

- Moj otac je čuo oko dva sata ujutro kako odlazi u toalet, ali je potom zaspao. Ona se očigledno iskrala iz kuće u tom razdoblju i to na sporedna vrata jer je samo tako mogla napustiti kuću nečujno, govorio je otac nesretne djevojčice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije