Maloljetnička prostitucija

Djevojčice od 12 godina nude seks za burek i jogurt

Dogovor s makroom
Foto: import
02.10.2014.
u 13:15

Prema riječima iz policije, susreću se s drastičnim primjerima da maloljetne prostitutke bukvalno nude oralni seks za doručak, a pedofili tako zadovoljavaju svoje bolesne namjere

Djevojčice od 12 do 13 godina sve češće se bave prostitucijom i za seksualne usluge traže oko 4 eura, a neke od njih oralni seks naplaćuju doručkom, točnije traže od "klijenata" da im kupi burek i jogurt!

 Kako kažu u policiji Novog Sada, oni su nemoćni, jer čak i kada privedu najmlađe prostitutke, nema zakonskih osnova da ih zadrže, prenosi Depo.ba.

 "To su praktično djeca od 12 ili 13 godina, koja bi trebala biti u osnovnoj školi. One rade same za sebe i nemaju makroa. Zato se često događa da im klijent ne plati ili da ih čak prebije. Za seksualne usluge u proseku traže oko 4 eura", kaže sugovornik informera iz policije.

Prema njegovim riječima, policija se susreće s drastičnim primjerima da maloljetne prostitutke bukvalno nude oralni seks za doručak.

To najbolje koriste pedofilski predatori koji zadovoljavaju na taj način svoje bolesne želje.

"Imali smo slučaj da djevojčica prodaje svoje tijelo za burek i jogurt, što je zaista frapantno, a također i da trudnica u sedmom mjesecu trudnoće oralno zadovoljava klijente za 8 eura", kaže on.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije