CJS Doboj

Do otrežnjenja zadržana 22 vozača

alkotestiranje
16.11.2015.
u 10:17

Na području Centra javne sigurnosti Doboj tijekom vikenda uhićene su 23 osobe, od kojih su 22 upravljale automobilom pod utjecajem alkohola, dok se jedan vozač odbio podvrgnuti alkotestiranju. 

Iz policije preciziraju da je najveća koncentracija alkohola u organizmu (2,10 gr/kg) utvrđena je kod vozača M.S. iz Modriče koji je upravljao putničkim vozilom marke "VW-polo“. Vozač je kontroliran u Šamcu.

Kod vozača N.L. iz Pelagićeva koji je upravljao putničkim vozilom marke "audi 89“ uvrđeno je 2,06 gr/kg alkohola u organizmu.

Na regionalnom putu u Šamcu kontroliran je vozač M.T. iz Šamca koji je upravljao putničkim vozilom marke "VW Jetta“, a alkotestiranjem je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,00 gr/kg.

Iz CJS Doboj danas je priopćeno da su ove osobe, nakon prestanka razloga za zadržavanje, puštene na slobodu, a izdati su im prekršajni nalozi i poduzete ostale zakonom utvrđene mjere i radnje za učinjene prekršaje iz Zakona o sigurnosti prometa na putovima BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije