Gladbeck

Drama u Njemačkoj: Državljanin BiH pucao na policiju i ranio specijalca

Bild
06.12.2019.
u 09:18

Prava drama odvijala se u srijedu ujutro u njemačkom Gladbecku, kada je specijalna jedinica policije pozvana da intervenira u stanu Veska B., 51-godišnjeg državljanina BiH.

Kada su policajci ušli u stan, državljanin BiH je uzeo pištolj, zapucao i jednog "specijalca" pogodio u predjelu grudnog koša. Srećom, zaštitni prsluk spasio je život policajcu.

"Kolega je lakše ozlijeđen. primljen je u bolnicu", rekla je glasnogovornica policije Ramona Hörst (44), a prema informacijama Bilda policijski službenik je pretrpio samo modrice. 

Policajci su potom bez uporabe vatrenog oružja uspjeli svladati Veska B. i staviti mu lisice na ruke.

"Uhićeni je već prijavljivan zbog oružanih prijetnji, što je bio razlog da pošaljemo specijalnu jedinicu policije", rekla je glasnogovornica Hörst, prenosi Rasdiosarajevo.ba. 

Zaista, kada je policija u 6 sati ujutro sšpustila prozor u stanu Veska B., osumnjičeni je odmah uzeo pištolj.

Vesko B. i njegova obitelj već četiri godine žive u naselju Ellinghorst, a susjedi kažu su u njihovom stanu često morali intervenirati službenici policije i socijalnih službi. Optuženog državljanina BiH sada očekuje prijava za pokušaj ubojstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije