Istraga u tijeku

Dvije osobe uhićene nakon ubojstva maloljetnika u Tuzli

08.11.2020.
u 13:17

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanske županije Amra Kapidžić kaže da im je sinoć oko 20:45 sati prijavljena verbalna prepirka u ugostiteljskom objektu, nakon čega je ispred objekta došlo i do tučnjave u kojoj su sudjelovale tri osobe.

"U tučnjavi je ozljedu u vidu ubodene rane zadobio 17-godišnjak kod kojeg je u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli utvrđena smrt", kazala je Kapidžić.

S druge strane, iz tuzlanskog UKC-a su potvrdili da je u ovu zdravstvenu ustanovu primljen i R.S. kojem je evidentirana ozljeda hladnim oružjem u predjelu leđa i nakon ukazane pomoći je pušten na kućno liječenje.

 

Kako se doznaje, R.S. je jedan od sudionika u ovoj tučnjavi i on je također uhićen te se nad njim vrši kriminalistička obrada uz još jednu osobu koja je uhićena.

"Dvije osobe koje su sudjelovale u tučnjavi, a u kojoj je ubijen 17-godišnjak zadržane su u MUP-u TŽ i u tijeku je kriminalistička obrada. Naređena je obdukcija ubijenog, a u tiujeku je istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ubojstvo", rekao je za Klix.ba glasnogovornik Tužilaštva TK Admir Arnautović.

O događaju je obaviješten dežurni tužitelj koji je rukovodio očevidom na mjestu događaja, a dalje mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti provode službenici Odjela kriminalističke policije.

Prema informacijama do kojih je došao portal Klix.ba, istraga u ovom predmet je izuzetno kompleksna jer istražitelji vrlo teško dolaze do potrebnih dokaza. Još uvijek nije utvrđeno ni to na koji način je kod 17-godišnjaka nastala smrtonosna ozljeda, a trenutno se vrši analiza snimka sa video nadzora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije