Zagreb

Eksplodirao kamin u kući, jedna osoba prebačena u bolnicu

vatrogasci intervencija
21.03.2021.
u 12:28

Jedna je osoba završila u bolnici nakon što je jutros došlo do eksplozije i požara kamina u kući u zagrebačkoj Prigorskoj ulici. Na terenu su vatrogasci, a uzrok požara bit će poznat nakon očevida.

- Jutros u 8:40 Javna Vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je dojavu o požaru kuće u Prigorskoj ulici. Dolaskom na teren utvrđeno je da je došlo do eksplozije i požara kamina u prizemlju kuće. Jedna osoba je medicinski zbrinuta i prevezena je u bolnicu.  
Na terenu su Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba s tri vozila i devet vatrogasaca, Dobrovoljno vatrogasno društvo Čučerje s jednim vozilom i dva vatrogasca, Policijska uprava zagrebačka, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, Elektra Zagreb, Gradska plinara Zagreb i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Uzrok požara bit će poznat nakon očevida Policijske uprave zagrebačke - javili su iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije