akcija "Pravda"

Evo tko su osobe koje je FUP danas uhitio

pravda
N1
13.11.2016.
u 18:14

Policijski službenici Federalne uprave policije su u nastavku provođenja operativne akcije "Pravda" uhitili još dvije osobe koje se dovode u vezu s organiziranom grupom čiji su članovi uhićeni u petak.

Kako N1 doznaje, uhićena je Amirela Lončar, bivša supruga Zorana Lončara za kojeg je Tužiteljstvo SŽ zatražilo jednomjesečni pritvor i raspisivanje tjeralice. Druga osoba je Hamdo Spahić, direktor FK Olimpic. Oni se sumnjiče za krivično djelo "Pomoć počinitelju poslije učinjenog krivičnog djela".

Uhićene osobe su privedene u službene prostorije Federalne uprave policije radi kriminalističke obrade, te će u zakonitom roku biti predana da daljnju nadležnost Županijskom Tužiteljstvu Sarajevske županije.

Podsjećamo, dana 11. studenog 2016. godine policijski službenici Federalne uprave policije su pod nadzorom Županijskog tužiteljstva SŽ, započeli s realizacijom operativne akcije „Pravda“ na području Federacije Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.

U sklopu navedena akcije, a po naredbama nadležnih sudova, izvšeni su pretresi na više od 40 lokacija u Bosni i Hercegovini, te je uhićeno 15 osoba koja se dovode u vezu s krivičnim djelima „Organizirana kriminalna grupa“, a u vezi s krivičnim djelima "Zlouporaba položaja ili ovlasti", "Povreda zakona od sudca", "Pranje novca", i "Prevara“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije