tragedija

Golema tuga nakon Jakovljeve smrti: Oglasili se i iz kluba u kojem je igrao

Preminuli Jakov Bočkaj
Vlado Kos
16.04.2023.
u 17:50

Golema tuga vlada u Požegi i okolici zbog smrti mladog vojnika Jakova Bočkaja.

Njega je u noći s petka na subotu brutalno premlatio prijatelj M.K. (20). Kako je objavio lokalni portal, zajedno su bili u noćnom izlasku. 

Još nema nikakvih informacija o razlozima zbog kojih je M.K. divljački nasrnuo na prijatelja Jakova, s kojim je odrastao i igrao nogomet. No zna se da ga je mlatio sve dok se Jakov nije onesvijestio. MORH je jučer objavio da je njihov pripadnik pronađen oko 2:25 na glavnom požeškom trgu bez svijesti.

Policija je danas objavila detalje premlaćivanja. Naveli su kako je nakon kraće verbalne prepirke 20-godišnjak fizički napao 21-godišnjaka, zadavši mu više udaraca u predjelu glave. "Uslijed udaraca 21-godišnjak je pao na pod, a osumnjičeni ga je nastavio udarati još par puta i napustio mjesto događaja. Ozlijeđeni 21-godišnjak je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Požegi, gdje je u nedjelju, 16. travnja, u jutarnjim satima od posljedica ozljeda preminuo", objavila je policija.

M.K. je nešto iza 14 sati priveden na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu. Na ispitivanje su ga dovela dvojica interventnih policajaca, a na rukama je imao lisice. U prostorije Županijskog državnog odvjetništva ušao je s kapuljačom na glavi, piše Index.hr.

U međuvremenu se od ubijenog Jakova opraštaju prijatelji, poznanici, nogometni klub za koji je igrao, klub u kojem je započeo...

"Naš prijatelj i suigrač Jakov Bočkaj jutros nas je prerano napustio u svojoj 21. godini. Teško je vjerovati da više nećemo zajedno obući dres i kopačke, igrati s njim i zajedno se družiti. Jakov je ostavio trag na terenu i u našim srcima, bio je dobar prijatelj, igrač, sumještanin, uvijek nasmijan i podrška svim igračima. Obitelji, rodbini i prijateljima izražavamo iskrenu sućut i pružamo svu moguću podršku. Počivaj u miru, Jakove!" objavio je NK Eminovci na svojoj Facebook stranici. U tom je klubu igrao mladi vojnik. Brojni prijatelji i mještani ispod objave ostavili su poruke sućuti obitelji. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije