Ubojstvo u Modriči

Golim rukama zadavio osam godina mlađu suprugu

Kozari put ubojstvo Zagreb
Foto: Anto Magzan/Pixsell
15.12.2014.
u 10:02

Okrutno ubojstvo dogodilo se ovog vikenda nešto poslije podneva, a 70-godišnjaka je jučer ispitao tužitelj

Jovo Nišić (72) iz Modriče golim je rukama zadavio svoju suprugu Maru (64) u njihovoj obiteljskoj kući u Drinskoj ulici. Zločin je otkrio njihov maloljetni unuk poslije čega je Jovo otišao u policiju. Susjedi su ispričali da je motiv loš odnos i česte svađe između bračnog para.

- Vidjela sam Jovu i nije bio dobro. Nekamo je išao pješice. Bio je tužan i nervozan. Prvo sam pomislila da se opet nešto razbolio zbog dijabetesa. Prethodno sam vidjela Maru da pere prozore. Kasnije sam čula dječakov plač. Prvo sam pomislila da su nešto galamili na njega. Mara je bila psihički nestabilna osoba pa je svakodnevno galamila i psovala svog supruga i unuka. Jovo se često žalio susjedima kako mu je teško jer se sa ženom stalno svađa. Upravo zbog tih razmirica, njihov sin je otišao iz kuće živjeti kao podstanar, ali je dijete ostavljao kod roditelja na čuvanje. Oboje su bili umirovljenici, napravili su lijepu kuću i nisu imali većih financijskih problema. Prema nama su bili jako ljubazni - ispričala je susjeda. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije