banja luka

Identificirana dva napadača na žene u Banjoj Luci

silovanje
ilustracija
28.07.2017.
u 14:16

Tri osobe mogu se dovesti u vezu s više napada na žene u Banjoj Luci, a zasad je policija identificirana dvojicu.

Načelnik Policijske uprave Banja Luka Željko Spasojević istakao je danas na izvanrednoj konferenciji za novinare da je policija tijekom istrage riješila tri slučaja napada na žene, koji su dešavali u večernjim satima.

- Riješen je napad koji se dogodio  22. svibnja u ulici Jovana Dučića na štetu osobe D.V. iz Banje Luke te napad 21. srpnja u ulici Ive Andrića na štetu žene T.M. Ova dva napada izvršila je ista osoba koja je identificirana - rekao je Spasojević.

Po neslužbenim saznanjima, ta dva napada na Banjalučanke u centru grada, prijavljena 22. svibnja i 21. srpnja, počinila je ista osoba, 24-godišnjak, koji je izvršio samoubojstvo i ostavio oproštajno pismo.

Spasojević je kazao da je policiji 23. srpnja prijavljeno da je muškarac, krećući se ulicom Petra Rađenovića i Ranka Šipke, skidao odjeću pred ženama.

– Ta osoba, koja je narušila javni red i mir je identificirana i procesuirana je u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru – rekao je Spasojević.

Rad na rješavanju ostalih slučajeva napada na žene je u tijeku, a Spasojević kaže da policija očekuje rezultate.

- Dva slučajeva koja su se dogodila na Banj Brdu, po do sada prikupljenim saznanjima, ne mogu se dovesti u vezi s dva identificiranja izvršitelja napada na žene u Banjoj Luci – rekao je.

Kada su u pitanju napadi na Banj Brdu djevojka je prijavila da ju je napadač, koji je prolazio na biciklu, udario u predjelu leđa, a u drugom da joj je stavio ruku preko usta i oborio na tlo, ali se uspjela spasiti.

Osumnjičeni za te napade nije identificiran niti uhićen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije