mup zdž

Identificirana tijela trojice Zeničana, sutra pokop Muhamedu Šišiću

policija
18.01.2020.
u 20:44

Dežurni operativni Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije službeno je potvrdio Feni da su identificirana sva tri tijela koja su jučer i danas pronađena na tri različite lokacije u gradu Zenici.

- Mladić koji je pronađen u kamenolomu poduzeća ŽGP identifikciran je kao 26-godišnji Zeničanin Muhamed Šišić, sin Islama, rođen 6. travnja 1993. godine. Pronađeni utopljenik u rijeci Bosni u naselju Blatuša je Zeničanin Medo Radović (47 godina), sin Dragoljuba, koji je živio u Sejmenskoj ulici – kazao je dežurni operativni MUP-a ZDŽ.

Predsjednik Mjesne zajednice Trgovišće Almir Muco potvrdio je kako će već sutra, u 14.20 sati, biti obavljen i pokop mladiću Muhamedu Šišiću na mezarju Tetovo.

Dežurni operativni MUP-a ZDŽ potvrdio je i da je pronađeni leš u slivniku pored magistralnog puta M-17 Omer Travnjak, sin Huse, koji je rođen 23. veljače 1948. godine te koji je bio nastanjen u ulici Talića brdo broj 5a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije