Teška nesreća

Izletio u suprotni trak i udario u drugi auto. Jedna osoba bori se za život, još troje ozlijeđeno

nesreća zagreb
Večernji list
09.05.2021.
u 08:10

U prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila koja se dogodila sinoć na cesti Žažvić-Benkovac oko 22,40 sati, teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 42-godišnji vozač jednog osobnog automobila dok su tri osobe lakše ozlijeđene.

Do prometne nesreće došlo je na način da 42-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Opel šibenskih registarskih oznaka, krećući se pravcem sjever-jug, nije koristio sigurnosni pojas, pri izlasku iz desnog preglednog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste te vidljivosti (pregledan zavoj udesno, uzdužni nagib u blagom usponu, noć, neosvijetljeno) kojom prilikom prelazi u suprotni prometni trak i udara u osobni automobil Volkswagen šibenskih registarskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smjera, kojim je pod utjecajem alkohola i ne koristeći sigurnosni pojas, upravljao također 42-godišnjak.

Od udara su oba osobna automobila sletjela van kolnika i prevrnula se. Teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je vozač Opela koji je i zadržan u Općoj bolnici u Šibeniku dok su lakše ozlijeđena dva putnika iz osobnog automobila Opel kao i vozač osobnog automobila Volkswagen.

O ovoj prometnoj nesreći će Posebnim izvješćem biti obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije