Identitet nije objavljen

Je li Jelenin ubojica kriminalac koji se objesio?

Jelena Marjanovic
07.05.2016.
u 18:35

Kriminalca iz Borče, čiji identitet policija nije objavila, susjedi su pronašli obješenog u njegovoj kući, a istražitelji provjeravaju njegovu eventualnu povezanost s okrutnim ubojstvom pjevačice Jelene Krsmanović, piše beogradski Kurir.

Znakovito je, međutim, da je njegovo tijelo pronađeno nakon što je iz državnog vrha najavljeno skoro hvatanje ubojice.

Bio je u zatvoru i imao podeblji dosje

Obješeni kriminalac otprije je poznat policiji. Imao je podeblji dosje, a svojedobno je bio i u zatvoru. Njegovi sumještani tvrde da u vrijeme kada je ubijena pjevačica nije izlazio iz kuće, što im je bilo sumnjivo.

Policija također traga i za bivšim robijašem koji je prije petnaestak godina ubio staricu u Borči na sličan način na koji je ubijena i pjevačica, prenosi Net.hr

“U pitanju je bivši osuđenik iz Borče koji je jednu baku usmrtio motkom u njenoj kući blizu mjesta na kojem je pronađena i Jelena. On je uhićen i osuđen, a nakon odležane kazne prije tri godine pušten je iz zatvora. Zasad ga možemo dovesti u vezu samo po načinu izvršenja zločina, ali on nije osumnjičen”, kazao je izvor blizak istrazi ovog ubojstva koje već više od mjesec dana potresa Srbiju.

Dosad je ispitano više od stotinu osoba

Pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je u subotu 2. travnja, nakon što je otišla trčati na nasip u blizini kojeg je dan kasnije pronađen njezin leš.

Policija je do sada ispitala više od stotinu osoba, a provjeri na detektoru laži bili su podvrgnuti i njezin suprug Zoran te njegovi roditelji i kum.

Pjevačica je najverojatnije ubijena motkom ili čekićem s više od 20 udaraca u glavu. Istražitelji su na njeznoj trenerci pronašli DNK koji pripada muškarcu čiji se identitet pokušava utvrditi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije