Velika tragedija

JEDAN POGINULI PILOT TREBAO NA ZARUKE, DRUGI U MIROVINU...

piloti stradali srbija
alo.rs
26.09.2020.
u 12:33

Obitelj Zvonka Vasiljevića, pilota koji je stradao u jučerašnjoj avionskoj nesreći u Brasini kod Malog Zvornika, spremala se za zaruke njegovog brata, piše Telegraf.

Ali, umjesto da proslavljaju, članovi obitelji zavijeni su u crno nakon ove tragedije. Kako piše Telegraf, njegov brat došao iz Rusije gdje živi i radi, kako bi obavio zaruke. Međutim, nažalost, umjesto zaruke čeka ga sahrana brata.

Pilot kapetan prve klase Zvonko Vasiljević, pomoćnik zapovjednika za obavještajno-izviđačke poslove 101. lovačko-avijacijske eskadrile, rođen je 3. listopada 1977. godine u Loznici. U profesionalnoj vojnoj službi bio je od 29. rujna 2001. godine. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece.

Drugom poginulom pilotu Dejanu Krsniku jučerašnji let trebao je biti posljednji pred mirovinu.

Krsnik je bio zapovjednik 4. avijacijskog odjela 101. lovačko-avijacijske eskadrile. Rođen je 28. svibnja 1971. godine u Beogradu. U profesionalnoj vojnoj službi bio je od 30. srpnja 1994. godine. Oženjen je i otac jednog djeteta.

Kako prenose srbijanski mediji, njegov sin je, također, upisao pilotsku akademiju u Vršcu i krenuo očevim stopama.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije