Strava u Zagrebu

Jezive scene na mjestu zločina: Otac djecu prvo otrovao tabletama, pa ugušio?

25.09.2021.
u 11:00

Još uvijek nevjerica u zagrebačkim Mlinovima. Susjedi muškarca koji je ubio svoje troje djece u šoku sui. Policija i brojni novinari su ispred urbane vile gdje se noćas dogodio nezapamćeni zločin. Neslužbeno doznajemo da je otac svoje troje djece prvo otrovao tabletama, a potom ih je ugušio jastukom nakon što su se počela buditi.

Bivša supruga je na službenom putu u Dubrovniku. Nakon što je počinio zločin muškarac se pokušao ubiti tabletama ili otrovom te je prevezen u bolnicu. Kako se neslužbeno doznaje probudio se i svjestan je svega što je napravio. Doznajemo i da je scena na mjestu zločina bila jeziva - nakon što ih je ubio otac je posložio igračke oko djece. Također doznajemo da su policajci ostali u šoku zatečenim prizorom. 

Muškarac je često viđan u kafiću u zagrebačkim Šestinama, a navodno je bio u vezi s manekenkom. 

Prije dolaska novinara u zagrebačke Mlinove, gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević zajedno s predsjednikom GČ Podsljeme Krešimirom Kompesakom doašo je na mjesto događaja. 

Podsjetimo, u policiji kažu da je oko 2 sata u Mlinovima, temeljem zaprimljene informacije o najavljenom samoubojstvu, u stanu pronađen muškarac koji se pokušao ubiti zbog čega je prevezen u bolnicu.

"Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života te se sumnja na kazneno djelo ubojstva. Očevidom rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika", izvijestila je policija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije