šokantni detalji istrage

Kanibalizam među putnicima u kontejneru iz Srbije?

Tanjug
24.10.2020.
u 20:52

Prve istrage ukazuju da bi sedam beživotnih tijela, koliko ih je do sada pronađeno u kontejneru koji je stigao iz Srbije u Paragvaj, mogli pripadati ilegalnim imigrantima.

Patolog Roza Romero rekla je za list "Nasion" kakompostoji mogućnost da je bilo slučajeva kanibalizma, da je jedna od osoba ''konzumirala' ljudsko meso zbog nedostatka hrane", ali će to moći potvrditi tek kada budu gotovi nalazi obdukcije, prenose Nezavisne. 

Romero je rekla i kako su tijela u stanju raspadanja što navodi na zaklučak da su umrli ubrzo nakon što su kontejneri napustili Srbiju.

"Nije riječ o djeci, radi se o krupnijim osobama,” rekla je Romero i dodala kako smatra da je riječ o odraslim muškarcima.

Tijela su pronađena među ostatcima umjetnog gnmojiva, pa nije isključeno da su možda umrli od intoksikacije ili gušenja.

U jednom od šest kontejnera koji su u Paragvaj prenosili gnojivo iz Srbije pronađeno je sedam lubanja i ljudski ostatci u poodmakloj fazi raspadanja, podsjeća paragavajski list.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije