kakanj

Kod četiri osobe pronađena opojna droga

marihuana
07.03.2016.
u 15:12

Kakanjska je policija, u okviru aktivnosti na suzbijanju i preveniranju neovlaštenog posjedovanja, proizvodnje i stavljanja u promet opojnih sredstava, a na osnovu naredbe Općinskog suda u Kaknju izvršila su pretres stambenih jedinica više osoba. 

Tijekom pretresa kuće, koju koristi P.S., pronađena su četiri paketića umotana u pvc foliju, sa sadržajem suhe biljne materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu. Osim navedenog, u dvorištu kuće su zatečena osobe T.M. i Š.N., i prilikom pretresa osobe T.M., kod istog je pronađena jedna ručno smotana cigareta, tzv. 'joint', sa sadržajem suhe biljne materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu, dok je kod osobe Š.N. pronađen jedan paketić umotan u pvc foliju sa sadržajem suhe biljne materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu, i jedan paketić od alu folije sa sadržajem praškaste materije koja asocira na opojnu drogu "Speed".

Prilikom pretresa stana koji koristi osoba N.A., pronađena je jedna pvc vrećica u kojoj se nalazila bijela praškasta materija koja asocira na opojnu drogu "Speed".

Nakon prikupljenih dokaza i dokumentiranja krivičnih djela, Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije će od strane Policijske stanice Kakanj biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima i otkrivanju izvršitelja protiv P.S., rođenog 1977. godine, N.A., rođenog 1987. godine, T.M., rođenog 1989. godine, i  Š.N., rođenog 1975. godine, svi iz Kaknja, zbog postojanja osnova sumnje kako su isti počinili krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ i krivično djelo "Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije