Smrt u Mostaru

Kod mlađe sestre nastupio infarkt, starija nije mogla pozvati pomoć

mostar zgrada
Avaz
01.12.2020.
u 10:06

I danas je tema tužna vijest koja se dogodila u Mostaru, a radi se o pronalasku tijela sestara Vere i Ranke Grešl koja su pronađena u stanu u Šantićevoj ulici.

Prema saznanju "Avaza", jedan od susjeda nazvao je policiju kad je vidio da su vrata njihovog stana otvorena. Stanom se, po ulasku istražitelja, širio nesnosan smrad.

Detaljnim pregledom ustavljeno je da nema znakova nasilne smrti. Kod mlađe sestre Vere, prema navodima, nastupio je infarkt. Starija sestra Ranka koja je imala više zdravstvenih problema, nažalost, nije mogla pozvati pomoć i kod nje je s vremenom nastupila smrt. Pretpostavlja se da je smrt kod obje nastupila prirodnim putem prije više od mjesec dana.

"Avaz" piše i o jednoj zbunjujućoj činjenici za istražitelje, a to je da su vrata stana bila otvorena. Međutim, u stanu su uredno spremljene stvari, a čak se i na stolu nalazilo 500 KM.

Jedna od susjeda za 'Avaz' je kazala da su sestre živjele same, a nisu se davno doselile. Stariju sestru susjedi nisu viđali jer je bila bolesna i nije izlazila iz stana, dok je starija sestra Vera također bila samozatajna, ali su je susjedi viđali s vremena na vrijeme. Prema kazivanju sugovornika "Avaza" nisu imale financijskih problema, a mlađa sestra Vera brinula se o njoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije