prometna nezgoda

Konjic: Vozač ispao iz vozila pri prevrtanju i zadobio teške ozljede

hercegovina.info
13.06.2020.
u 15:37

Na lokalitetu Trbića polje kod Konjica u subotu ujutro se dogodila teža prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

 

Ova informacija je potvrđena iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije i navodi se da je za upravljačem osobnog vozila Alfa Romeo bila osoba B.M. (1995.).

Ova osoba je iz zasad neutvrđenih razloga izgubila nadzor nad upravljačem automobila, te je prilikom izlijetanja s ceste vozilo udarilo u zemljani dio i prevrnulo se. Vozač je tom prilikom ispao iz automobila, a na vozilu je nastala velika materijalna šteta.

Kako je iz MUP-a HNŽ priopćeno, prometna nesreća je prijavljena u 6:35 sati, te je nakon ukazane liječničke pomoći u Općoj bolnici Konjic vozač B.M. prebačen u mostarsku bolnicu. Radi se o teškim tjelesnim ozljedama.

O ovome je obaviještena dežurna tužiteljica, koja je za Hercegovina.info potvrdila kako je obaviještena od službenika Policijske uprave Konjic o ovoj prometnoj nesreći, te kako je B.M. zadobio teške tjelesne ozljede. U vozilu u trenutku nezgode nije bilo drugih osoba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije