Nakon dva mjeseca

Kraljica automafije dala milijunsko jamstvo za slobodu, a Kum ostaje u pritvoru

12.12.2015.
u 07:00

Novosađanka Tatjana Mioković se nalazi na slobodi nakon što je sud prihvatio kuću kao jamstvo da se brani sa slobode

Novosađanka Tatjana Mioković se nalazi na slobodi nakon što je sud prihvatio kuću kao jamstvo da se brani sa slobode. Ona je s nevjenčanim suprugom Zoranom Jankovićem Kumom i još osam osoba uhićena i osumnjičena da je članica međunarodne automafije. Ostalim uhićenima je pritvor produžen za još mjesec dana. Tatjana je položila milijunsko jamstvo, što je njezin branitelj Dragan Palibrk predlagao sudu još od pokretanja istrage, pa je na slobodi nakon dva mjeseca.

- Kuća je stavljena pod hipoteku. Nakon svih nužnih procedura i zavođenjem u katastar, Tatjani je ukinut pritvor, potvrdio je odvjetnik Dragan Palibrk. Tatjana i njezin nevjenčani suprug uhićeni su u velikoj međunarodnoj akciji srpske, mađarske i slovačke policije zbog sumnje da su se kao pripadnici međunarodne kriminalne skupine bavili krađom i prodajom vozila visoke klase, kao i krivotvorenjem kompletne dokumentacije. Uhićeno je ukupno 29 osoba, od toga u Srbiji deset. U Srbiji je i pronađeno ukupno 29 skupocjenih vozila koja su potom oduzeta od prevarenih kupaca. Inače, supružnici su bili dio srpskog jet-seta i često su se družili sa zvijezdama estrade. Njihovi profili na društvenim mrežama zatrpani su fotografijama s najpoznatijim estradnjacima, zbog čega se u javnosti odmah posumnjalo da su upravo među njima imali klijentelu za ukradena vozila. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije