Prijedor

Krivotvorio putovnicu radi putovanja u zemlje EU

mup rs
03.08.2016.
u 10:57

Utvrđeno je da je I.B. imao namjeru putovnicu iskoristiti za ulazak u zemlje EU, jer s putnom ispravom MUP-a RS-a, koja je izdana na njegovo pravo ime, nije mogao putovati budući da je prošle godine deportiran iz Belgije

Policija u Prijedoru podnijet će izvješće protiv osobe I.B. zbog sumnje da je krivotvorio putnu ispravu.

Utvrđeno je da je I.B. imao namjeru takvu putnu ispravu iskoristiti za prelazak granice i ulazak u zemlje Europske unije, jer s putnom ispravom MUP-a RS-a, koja je izdana na njegovo pravo ime, nije mogao putovati budući da je u kolovozu 2015. godine deportiran iz Republike Belgije zbog izvršenih krivičnih djela i prekršaja.

Ta putna isprava je izdana od MUP-a Republike Crne Gore, a na ime M.S. s istom slikom, kao u putnoj ispraviizdatoj od MUP-a RS, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Prijedor.

Lažna putna isprava je privremeno oduzeta, a nakon dokumentiranja predmeta protiv I.B. će Okružnom tužiteljstvu Banja Luka biti dostavljeno izvješće za počinjeno krivično djelo krivotvorenje isprave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije