Očevidac dojavio policiji

Krvoproliće kod Plitvičkih jezera: Brat nakon svađe u kući ubio sestru, uhićen je

22.05.2020.
u 07:59

U mjestu Smoljanac kod Plitvičkih jezera jučre oko 20 sati dogodilo se ubojstvo, javljaju iz PU Ličko-senjske. Osumnjičeni za počinjenje ubojstva je uhićen, a slijedi očevid kojim rukovodi Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, te djelatnici PU Ličko-senjske kako bi se rasvijetlili motivi zločina.

U PU Ličko-senjskoj za sada su nam potvrdila da je ubijena ženska osoba no do okončanja očevida nisu htjeli iznositi bilo kakve druge detalje ovog kaznenog djela. Ipak, neslužbeno doznajemo da je riječ o bratu koji je nakon svađe ubio vlastitu sestru u obiteljskoj kući. Neslužbeno doznajemo i to da je riječ o osobama srednje životne dobi.

Neslužbeno doznajemo da je za ubojstvo policija doznala od očevica koji je odmah po nesretnom događaju, nazvao službu 112 i tražio pomoć Hitne pomoći i policije. Muškarac koji je pozvao liječnike i policiju, bio je uspaničen, no uspio je pojasniti da se boji da se dogodilo ubojstvo, te je nadležne uputio na adresu događaja u nadi da će Hitna pomoć uspjeti spasiti napadnutu ženu. Iako su djelatnici Hitne pomoći i policije ubrzo došlo na mjesto događaja, ženi nije bilo spasa.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije