Sarajevo

Kundo saslušan u Tužiteljstvu SŽ, Šljivo stabilno

15.03.2016.
u 09:00

Zdravstveno stanje Edhema Šljive (1998.) koji je u subotu navečer ranjen u sarajevskoj ulici Ferhadija, trenutačno je stabilno, potvrđeno je jučer iz Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo.

- Pacijent je smješten u Kliniku za abdominalnu kirurgiju, gdje je pod stalnim nadzorom naših liječnika. Njegovo stanje je trenutačno stabilno te se intenzivno prati, rečeno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo, a prenosi portal Klix.ba.

Šljivo je ranjen u predjelu trbuha, nakon čega je hitno prebačen u Univerzitetski klinički centar u Sarajevu gdje je operiran.

Zbog sumnje da je ranio Šljivu, u nedjelju oko 18 sati priveden je Emir Kundo (1997.). On je u ponedjeljak ispitan u prostorijama Tužiteljstva Sarajevske županije u svojstvu osumnjičenog za pokušaj ubojstva.

Kako smo uspjeli neslužbeno doznati, Edhem Šljivo i Emir Kundo su i ranije imali određenih nesuglasica i svađa, a subotnja je eskalirala pucnjavom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije