Nakon zločina u Drvaru

Ljubavnicima 24 godine zatvora zbog ubojstva

22.06.2016.
u 07:00

Županijski sud u Livnu izrekao je nepravomoćnu presudu kojom je prvooptuženik Miladin Bosnić osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od 14 godina, a njegova ljubavnica Zora Trninić na 10 godina.

- Bosnić je osuđen zbog ubojstva na 13 godina i 11 mjeseci te još tri mjeseca zbog neovlaštenog držanja oružja ili eksplozivnih tvari te je dobio jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 14 godina. Drugooptužena Zora Trninić proglašena je krivom za ubojstvo i osuđena na 10 godina - navode iz ovog suda.

Kako stoji u izreci presude, Bosnić je osuđen za ubojstvo njezina 40-godišnjeg supruga Perice Trninića iz Drvara, na način da mu je 30. kolovoza 2015. u šumi kod susjednog mjesta Ataševac prišao sleđa te iz lovačke sačmarice upucao u glavu nesretnog Trninića, inače njegova kućnog prijatelja i poslovnog partnera.

- Supruga ubijenog, 39-godišnja Zora Trninić, na dan zločina rekla je Bosniću, s kojim je bila u ljubavnoj vezi, da je njezin suprug otišao u sječu bukove šume na području Ataševca, Nakon toga, Bosnić je uzeo lovačku pušku i automobilom se odvezao do njega i likvidirao ga - navodi se u optužnici. Kako se spominjalo, supruga ubijenog je ubrzo unovčila njegovo stado ovaca i zajedno s ljubavnikom Bosnićem inscenirala bombaški napad na svoju kuću, sve kako bi istragu skrenula u krivom smjeru. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije