Obiteljska drama

Ljubomorni suprug iz puške teško ranio ženu, a potom sebe u glavu

16.10.2015.
u 06:15

Radenko Komlenović je prvo pucao u svoju suprugu Milanku, a potom u sebe

Radenko Komlenović je prije preksinoćnog mraka iz lovačke puške teško ranio svoju suprugu Milanku, a potom pucao sebi u glavu u selu Milijeno kod Čajniča. Milanka je ranjena u kuk i nije životno ugrožena. Radenko je pucao sebi u glavu, stanje mu je jako teško i liječnici se bore za njegov život. Prema pričama stanovnika sela Milijeno, motiv ovog tragičnog događaja je to što je Radenko bio jako ljubomoran i uvijek je bio uvjeren da mu je supruga nevjerna zbog čega joj je često pravio probleme.

- Često su se svađali oko toga jer je on mislio da mu je nevjerna. Nisu se rastali, ali već nekoliko godina ne žive zajedno. Borave u istoj kući, samo žive na različitim katovima - rekao je jedan susjed. On je ispričao da Radenko i Milanka imaju troje odrasle djece, te da im kći i sin žive u Banjoj Luci sa svojim obiteljima, a treći sin završio je školu, ali ne radi i bude s majkom u njihovoj kući.

- Radenko je godinama radio u poduzeću "Putevi" i već dugo je u mirovini, dok je Milanka kućanica. Znam da su se svađali, ali nitko od nas nije očekivao da bi on mogao napraviti ovakvo što - ističu mještani. Jedan od rođaka ispričao je da su svi znali za bračne probleme, ali i da su se manje svađali od kada ne žive na istom katu. - Čuo sam da je utorak, navodno, bio pijan i otišao je na svoj kat. Kada je vidio da najmlađi sin nije kod kuće, uzeo je lovačku pušku "sačmaricu" i otišao do Milanke. Najvjerojatnije su se opet posvađali i on joj je pucao u noge te je teško ranio, a onda pucao sebi u glavu. Bio je dobar čovjek, kad god bih naišao, stao bi da popričamo, a nekoliko puta mi je pomogao u nekim poslovima. Svi u selu znaju da su se njih dvoje često svađali, ali nikada nismo mogli očekivati da bi pokušao nešto ovakvo - dodaju mještani koji su čuli da je i Radenko u jako teškom stanju i nadaju se da će se oboje uspjeti oporaviti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije