Strava u Srbiji

Majci koja je ostavila bebu koju su psi raskomadali slijedi prijava za ubojstvo

pas
17.01.2016.
u 10:13

Ispred OŠ “Desanka Maksimović” u Biljači, kod Bujanovca, Zoran Ristić i nekolicina prolaznika nedavno su pronašli mrtvu bebu. Sumnja se da je bebu rodila DŽ. R. (17) iz Biljače, protiv koje će Više javno tužiteljstvo u Vranju podnijeti kaznenu prijavu zbog ubojstva djeteta pri porođaju. Mještani Biljače su uznemireni zbog saznanja da je novorođenče pronađeno bez nogu i ruku. - Još sam pod dojmom jezivog prizora. O nemilom slučaju ništa ne mogu komentirati. Netko je prijavio slučaj policiji, koja je ubrzo stigla na mjesto tragičnog događaja, rekao je Zoran Ristić, iz ljekarni u Muhovcu i Biljači. Glasnogovornik Policijske uprave u Vranju Goran Jovčić istaknuo je da će protiv nepoznatog počinitelja biti podnesena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva djeteta pri porođaju.

Jovčić je rekao da su na očevidu u Biljači bili predstavnici policije, nadležnog Osnovnog javnog tužiteljstva i liječnici. U policiji nisu priopćili ime i prezime osobe osumnjičene za čedomorstvo. Prema podacima, osumnjičena je bila podvrgnuta ginekološkom pregledu u Zdravstvenom centru u Vranju. U tijeku je predistražni postupak. U tužiteljstvu su kazali da su tijelo najvjerojatnije raskomadali psi lutalice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?