NOVI DETALJI HORORA

Majka Biljani pomogla da zazida suprugovo tijelo, a da to nije ni znala...

04.07.2022.
u 15:06

Vjeruje se da je Biljana i ranije imala “momente” da zida stvari po kući, poput novca, nakita, jer se plašila da je ne opljačkaju. 

Stojanka J., maćeha Biljane Stojanović (38) koja je prije nedjelju dana počinila samoubojstvo trovanjem u pomoćnoj kući u dvorištu svoje obiteljske kuće u selu Veliko Trnjane kod Leskovca, a potom je na dan njene sahrane koja je bila na Vidovdan nađeno tijelo supruga Ivana Stojanovića (40) koje je bilo "spakirano" u buretu i zazidano, navodno je glavni svjedok u ovom slučaju.

Ona joj je, kako se pretpostavlja, pomagala u zločinu, a da toga nije ni bila svjesna. Dok je Biljana zidala Ivanovo tijelo, Stojanka joj je, navodno, dodavala cigle. Vjeruje se da je Biljana i ranije imala “momente” da zida stvari po kući, poput novca, nakita, jer se plašila da je ne opljačkaju. Tako je tada od Stojanke tražila pomoć, kao da joj pomogne da zazida neke dragocjenosti. Prema neslužbenim pretpostavkama, Stojanka joj je dodavala opeku, a da nije znala o čemu se radi, rekao je Telegrafu sugovornik iz istrage ovog slučaja.

Inače, Više javno tužiteljstvo u Leskovcu donijelo je naredbu za obdukciju lijesa NN osobe i DNK vještačenje radi utvrđivanja njegovog identiteta, ali do danas nije dobilo zapisnike o tome od Zavoda za sudsku medicinu u Nišu.

Također se čeka toksikološka analiza koja bi trebalo da riješi jedan “misterij”.

– Toksikološkom analizom će se utvrditi je li mu ubojica, a prema dosadašnjim dokazima to je uradila njegova supruga Biljana (38) čije je tijelo nađeno u šupi u dvorištu obiteljske kuće u kojoj se ubila tako što je popila otrov, dala neke tablete pa ga ubila nožem na spavanju. Za sada nema dokaza da ga je ubila a još nekim – rekao je sugovornik Telegrafa. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije