Ružica Trogrlić 26 godina traga

Majka iz Busovače nudi 5.000 eura za informaciju o sinu

17.09.2019.
u 18:22

Neutješna Ružica Trogrlić iz Busovače već 26 godina uzalud traži sina Nenada, koji je, kao 22-godišnjak, nestao 15. rujna 1993. godine u Zenici. Sada nudi nagradu od 5.000 eura za bilo kakvu korisnu , piše Avaz. 

Sjeća se da je kobnog dana Nenad izašao iz stana kupiti cigarete i od tada mu se gubi svaki trag.

- Tijekom svih godina potrage i boli koju proživljavam, razočarala sam se u sve i svakoga. Ne pitam odavno tko ga je ubio, niti kako i zašto, jedino tražim informacije gdje su kosti mog djeteta - kroz suze govori Ružica Trogrlić, koja ne krije kako strahuje da se Nenadu dogodilo ono najgore.

Do sada je dobila samo jednu anonimnu informaciju, da je njezin sin prisilno odveden u kombiju zelene boje u nepoznatom smijeru. 

Iako njezin apel za pomoć nije naišao na sluh kod nadležnih, tražila je pomoć na sve strane. Na kraju su joj se javili iz jedne organizacije iz Švedske i ponudili nagradu za pronalazak njezinog sina.

- Dobila sam od njih 5.000 eura za bilo kakvu informaciju o mom sinu. Njima se informacije mogu poslati na mail hrvatskobudenje@gmail.com – govori ona.

Budući da je oboljela od leukemije, odlučila je i putem medija potražiti pomoć.

- Jamčim anonimnost svakome tko javi informaciju o mom sinu.

Postoji dosta načina da se informacija pošalje anonimno. Bolesna sam i nadam se da će netko javiti prave informacije i pomoći mi da, dok sam živa, pokopam sina – kaže Trogrlić.

Šest mjeseci nakon nestanka sina ugledali su na djevojci, koja je tada prodavala cigarete ispred Robne kuće “Zeničanka”, gornji dio trenirke koji je on nosio tog dana.

- Obavijestili smo policiju i inspektore, ali ništa. Djevojka se pravdala da je njezin ujak u Kaknju prodavao odjeću i da je došao neki mladić i pitao ga može li zamijeniti trenerku za džemper - tvrdi ona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije