NASELJE MOJMILO

Masovna tučnjava taksi vozača u Sarajevu, jedan teško ozlijeđen

02.11.2013.
u 15:00

U bolnicu je odvezen 37-godišnji vozač poduzeća taxi 8

U sarajevskom naselju Mojmilo je jučer ujutro došlo do tučnjave između nekoliko vozača taksi vozila, u kojoj je jedan od njih teže ozlijeđen. Kako je potvrđeno u Operativnom centru MUP-a Sarajevske županije, u Olimpijskoj ulici na Mojmilu je oko 9:45 sati došlo do tučnjave u kojoj je sudjelovalo nekoliko taksista.

Prevezen u bolnicu

U fizičkom obračunu je ozlijeđen jedan vozač taksija, koji je prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.Iz centrale taksi prijevoznika Taxi 8 novinarima je rečeno da je ozlijeđen njihov 37-godišnji vozač R. S. Prema njihovim tvrdnjama, R. S. je na štandu Sarajevo Taxija na Mojmilu razgovarao s prijateljem, koji je vozač Sarajevo Taxija, a potom su se iz obližnjeg kafića pojavila dvojica vozača iste kompanije i napala R. S. te su mu nanijeli ozljede. Situacija je ozbiljnija zbog toga što R. S. od ranije ima zdravstvenih problema.

Stalni problemi

U Sarajevo Taxiju zasad nemaju nikakve informacije o fizičkom obračunu, a kako kaže predsjednik Sarajevo Taxija Enver Suljagić, ne bi bilo čudno da je do incidenta zaista došlo zbog stalnih problema među taksistima.

“Zasad nemam informaciju da se dogodio taj incident, kao ni da su u njemu sudjelovali naši vozači. Ako su to bili naši vozači, onda se mogu lako naći po broju vozila.

Ako je došlo do tučnajve, mogli su je uzrokovati i nelegalni taksisti, kojih ima 2000 na ulicama našega grada.

Također, vozači Taxija 8 dolaze iz drugih županija, problematični su i provociraju, tako da mi ne bi bilo čudno i da su naši vozači sudjelovali u tučnjavi. Sve u svemu, policija se mora pozabaviti problemima između taksista, jer je situacija naelektrizirana i moglo bi doći i do većih problema. Ponavljam, zasad nemam nikakvih informacija, ali ću navode istražiti”, izjavio je predsjednik Enver Suljagić.

Inače, u posljednjih nekoliko godina dogodila se serija sličnih tučnjava zbog nelojalne konkurencije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?