Prnjavor

Maturant preminuo u snu

policija
19.05.2016.
u 12:29

Srećom okupani dani prnjavorskih maturanata u trenu su pali u okove tuge koje je otključala vijest da je preminuo gimnazijalac Emir Jugo, koji se kao i oni spremao za proslavu najvažnijeg dana za svakog srednjoškolca, prenosi Glas Srpske.

Osamnaestogodišnjak je preminuo u snu u noći između utorka i srijede u obiteljskoj kući u naselju Babovac. Nalaz dežurnog patologa prnjavorskog Doma zdravlja pokazuje da je mladića u snu pokosio srčani udar.

Šokantna vijest ostavila je u nevjerici sve koji su ga poznavali. Emir je jučer ujutro trebao s prijateljima iz Gimnazije i maturantima Centra srednjih škola krenuti na maturalni izlet pokraj rijeke Ukrine.

Prijatelji su ga iščekivali, a kako se nije pojavljivao, pozvali su Emirovu baku, s kojom je živio.

Kad je otišla u Emirovu sobu, zatekla ga je mrtvog u krevetu. Ne sluteći nesreću, dio njegovih školskih prijatelja je uz pjesmu i veselje prošetao prnjavorskim ulicama.

Samo nekoliko trenutaka kasnije zanijemjeli su od tuge. Pjesmu su zamijenili jecaji, a sretna lica beskrajna tuga. Ravnateljica Gimnazije u Prnjavoru, Ljubinka Stanić kaže da je vijest o Emirovoj smrti cijelu školu ostavila u šoku.

- U šoku sam otkako sam čula za Emirovu preranu smrt. I njegovi prijatelji su u šoku, svi su u suzama. Kako povjerovati da se ovo dogodilo. U školi još nitko nije svjestan kolika nas je tragedija zadesila - rekla je Stanićeva.

Istaknula je da je Emir bio uzoran mladić. - Emir je bio iznimno inteligentan mladić, vrlo dobar učenik. Bavio se i sportom, trenirao je košarku. Ni po čemu se nije dala naslutiti ovakva tragedija - kazala je Stanić i dodala kako ne zna je li mladić imao zdravstvenih problema.

Maturalna večer prvobitno je bila planirana  27. svibnja, ali Ljubinka Stanić kaže da sada ništa ne znaju. - Sutra bi sva djeca trebala doći u školu i porazgovarati sa svojim razrednicima. Još se ništa ne zna, svi smo slomljeni ovom tragedijom - rekla je Stanić, prenosi Glas Srpske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije