ZLOČIN U CRNOJ GORI

Medicinska sestra iz napada na Cetinju nazvala supruga prije smrti: 'Ubio nam je djecu'

14.08.2022.
u 10:43

Otkriveni su novi detalji krvovog pohoda Vuka Borilovića (34) koji je šokirao Crnu Goru.  Podsjetimo, Borilović je u petak na Cetinju usmrtio 10 osoba, a ranio šest. Nakon što je ubio obitelj koja je u njegovoj kući živjela kao podstanar, izašao je na ulicu i usmrtio još sedam prolaznika, a njega je ubio sugrađanin. Među ubijenima je i dvoje djece. 

Prema pisanju Kurira, medicinska sestra i majka dvoje djece Nataša Pajović Martinović prije svoje smrti uspjela je pozvati svog supruga Miloša Martinovića i reći mu kako su im ubijena oba sina. 

Nakon što je to čuo, Martinović je nazvao stanodavca Borilovića. 

''Pobio sam i tvoju i moju obitelj'', odgovorio mu je Borilović koji je nakon toga izašao iz kuće i nastavio pucati. 

Prvi podaci istrage pokazuju kako je Borilović u 15.30 sati u petak došao na kat kuće u kojoj su živjeli podstanari Miloš i Nataša sa svoje dvoje djece u starosti od 8 i 11 godina. U tom trenutku u kući su se samo nalazila djeca i majka, dok je otac bio na putu. 

Nakon rasprave koja se po pisanju medija smatra da je bilo zbog plaćanja stanarine, Borilović je krenuo pucati. Dječaci su preminuli na mjestu, a Nataša je podlegla ozljedama u bolnici.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije