RIJEDAK SLUČAJ

Medvjedi usmrtili ženu u Coloradu, patolozi pronašli ostatke

04.05.2021.
u 13:16

Nakon što su medvjedi napali i usmrtili ženu u Coloradu, patolozi i istražitelji su pronašli ljudske ostatke u stomaku životinja.

Eksperti su otkrili ljudske ostatke nakon što je 39-godišnja žena ubijena u petak u američkoj državi Colorado. Istraga o ovom slučaju je pokrenuta, a patolozi su u stomaku medvjedice i jednog mladučeta pronašli ljudske ostatke.

Dužnosnici vjeruju da je medvjedica usmrtila i pojela ženu koja je prethodno šetala sa svojim psom. Ovakvi napadi su jako rijetki.

Patolozi su obavili pregled ukupno tri medvjeda, a u stomaku drugog mladunčeta nije bilo ljudskih ostataka. Sva tri medvjeda su eutanizirana, a prethodno su pronađeni u blizini tijela.

Eutanazija je obavljena s ciljem sprečavanja novih incidenata.

"Kada jednom medvjed ozlijedi ili pojede čovjeka, ne želimo riskirati da se to ponovi. Eutaniziramo ih zbog ozbiljnosti incidenta", naveli su dužnosnici parka u kojem se dogodio napad.

U Coloradu živi između 17.000 i 20.000 crnih medvjeda, a ovo je četvrti zabilježeni napad od 1960. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije