članica VSTV

Mijić: Nije mi provaljeno u stan

04.12.2020.
u 18:40

Monika Mijić, članica Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća BiH (VSTS) izjavila je za Nezavisne da nije bilo provale u njezin stan, niti joj je bilo što ukradeno, a informaciju o tome dobila je od medija i ne zna kako se uopće takva informacija pojavila.

Podsjetimo, prethodno je Tužilteljstvo BiH priopćilo da je formiralo predmet nakon zaprimljene informacije da su nepoznati počinitelji provalili u stan u Sarajevu koji koristi članica VSTS BiH Monika Mijić i tom prilikom ukrali, između ostalog, i predmete koji se mogu dovesti u vezu s aktualnim događajima u VSTS-u.

"Ništa mi nije ukradeno niti je bilo bilo kakve provale u moj stan.  Cijeli dan u medijima demantiram tu informaciju. Novinari su me zvali i rekli su mi da je Tužiteljstvo BiH formiralo predmet, ali mene nitko nije obavijestio", rekla je Mijić.

Dodala je da je povodom priopćenja koje je poslalo Tužiteljstvo BiH, razgovarala s glasnogovornikom te institucije.

Boris Grubešić, glasnogovornik Tužiteljstva BiH rekao je za Nezavisne kako su informaciju o provali u stan dobili od MUP-a SŽ i s tim u vezi formirali predmet.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije