Bombaški napad

Minirana kuća upravitelja zatvora

02.01.2016.
u 07:00

Napad na obiteljksku kuću Slaviše Jankovića, upravitelja Okružnog zatvora u Trebinju

Na obiteljsku kuću Slaviše Jankovića, upravitelja Okružnog zatvora u Trebinju, bačena je eksplozivna naprava, ali ozlijeđenih nije bilo. U kući, koja se nalazi u selu Dubočani, petnaestak kilometara od Trebinja prema Bileći, nitko nije živio, ali je objekat gotovo u potpunosti uništen. Slučaj je policiji prijavljen jučer u 12.20, ali se pretpostavlja da se ekplozija dogodila preksinoć, rečeno je u Centru javne sigurnosti Trebinje. Oavj slučaj nije bio prvi bombaški atak na radnike zatvora, ali i na ustavove u ovoj godini. U posljednjem slučaju je nedavno i blizini Kazneno-popravnog zavoda "Kula" u Istočnoj Ilidži i u dvorište obiteljske kuće u Mokrom kod Pala bačene su ručne bombe, a od eksplozija nije bilo ozlijeđenih, potvrđeno je u Centru javne sigurnosti Istočno Sarajevo. Glasnogovonica ovog centra Danka Tešić rekla je da je ručna bomba u blizini "Kule" bačena i da je eksplodirala na zemlji. Ona je navela kako je na mjestu eksplozije pronađena osigurač bombe.

- I u Mokrom kod Pala rano jutros bačena je bomba u dvorište obiteljske kuće šumara M.L, zaposlenog u Šumskom gazdinstvu "Jahorina". Od ove eksplozije nije bilo ozlijeđenih, a na kući je pričinjena materijalna šteta. Ova dva slučaja se pokušalo povezati, ali bez uspjeha - kažu iz policije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije