STRAŠAN ZLOČIN U NAŠICAMA

Mladić (24) osumnjičen za ubojstvo je u bolnici pod nadzorom policije, još nije uhićen i ispitan

22.05.2022.
u 15:13

Luka D. (24), koji je osumnjičen da je usmrtio svoju bivšu djevojku Jelenu L. (20) u petak u Našicama, pa potom pokušao presuditi sebi, oporavlja se u našičkoj bolnici. Trenutno je on "običan" pacijent, odnosno još nije uhićen, niti je ispitan, a razlog tome je njegovo zdravstveno stanje. No, njegova je bolesnička soba pod nadzorom policije. Liječnici, pak, rade dodatnu dijagnostiku, kako bi ga pripremili za operaciju. Ima prijelome zdjelice i natkoljenica. Kada to zdravstvena slika dopusti, bit će uhićen.

Našice su još u šoku zbog stravičnog ubojstva mlade djevojke. Luka D. i Jelena L. bili su u ljubavnoj vezi tri godine, a okončana je za Božić. No, on se nije mirio s prekidom pa ju je, kažu prijatelji, uporno zvao i slao poruke. Nije ga prijavila za zlostavljanje jer je mislila da će prestati. Jelena je u petak navečer izašla u grad s novim dečkom, koji ju je oko ponoći dovezao do parka nadomak njezine kuće. Dogovorili su da se obavezno javi kada prevali još tih 200-injak metara i stigne doma. Kako se nije javljala, dečko se vratio na mjesto gdje ju je ostavio. Ugledao je na nadvožnjaku okrvavljenog Luku. Pitao ga je gdje je Jelena, a ovaj je odgovorio: "Mrtva je". Dečko je otrčao do Jelenine kuće, roditelji su nazvali policiju. Luka se potom bacio s nadvožnjaka na prugu, uz koju je policija u subotu našla i oružja ubojstva - nož.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije