Nastavak suđenja ubojici dječaka

Monstrum čitav život bio sramežljiv i povučen

23.06.2016.
u 09:00

U sudu u Potsdamu nastavljeno je suđenje Silviju Schulzu (33), optuženom za ubojstvo dvojice dječaka - Muhameda Januzija (4), podrijetlom iz BiH, i Eliasa S. (6) iz Potsdama. Jedna od osoba koje su imale priliku nazočiti suđenju izjavila je za njemačke medije kako je monstrum izjašnjavanje o krivnji uvjetovao zahtjevom da mu pokažu fotografije tijela dječaka s obdukcije. Još nije jasan razlog ovog njegova zahtjeva. Svjedočio je njegov poznanik još iz djetinjstva, a koji kaže kako je oduvijek bio sramežljiv i povučen. - Nikada nije govorio o djevojkama i ljubavnom životu, čak ni najbližem krugu prijatelja. Sjećam se da me je jednom pitao kako može upoznati djevojku na internetu, tražio je savjet što bi napisao, međutim, ni od toga nije bilo ništa. Nije bio posebno druželjubiv, posvjedočio je njegov poznanik.

Inače, suđenje je počelo 14. lipnja, a prvoga dana svjedočile su majke ubijenih dječaka Aldijana Januzi i Anita S. Mali Muhamed Januzi nestao je 1. listopada prošle godine ispred Azilantskog centra gdje je došao s majkom i očuhom prijaviti se za azil. Prema optužnici, Silvio je iskoristio metež i nepažnju te odveo dječaka iz prostorija Azilantskog centra. Dječak se, navodno, otimao, ali on ga je na silu odveo u svoj stan u četvrti Flaming. Tu je, prema navodima optužnice, dao dječaku tabletu za spavanje, nakon čega ga je silovao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije