Akcija “Bato”

Mostar: SIPA-e uhitila dvije osobe i zaplijenila 40 kilograma droge

SIPA
22.12.2019.
u 10:55

Tijekom akcije pretreseno je terensko motorno vozilo, prilikom čega su otkrivene i privremeno oduzete 44 vrećice ukupne težine oko 40 kilograma u kojima se nalazila nepoznata tvar koja svojim izgledom i strukturom podsjeća na opojnu drogu

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u subotu su, u suradnji s Obavještajno-sigurnosnom agencijom BiH, realizirali operativnu akciju kodnog naziva “Bato”, usmjerenu protiv neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Postupajući po naredbi Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije i Županijskog suda u Mostaru, policijski službenici SIPA-e su na području Mostara uhitili dvije osobe zbog postojanja osnovane sumnje da su počinile kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, piše Avaz. 

Tijekom akcije pretreseno je terensko motorno vozilo, prilikom čega su otkrivene i privremeno oduzete 44 vrećice ukupne težine oko 40 kilograma u kojima se nalazila nepoznata tvar koja svojim izgledom i strukturom podsjeća na opojnu drogu kanabis sativa.

Između navedenog, privremeno su oduzeta i tri mobilna telefona.

Nakon kriminalističke obrade u prostorijama SIPA-e, uhićene osobe bit će predane u daljnju nadležnost Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, priopćio je glasnogovornik SIPA-e Luka Miladinović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije