JAHORINA:

Motornim sanjkama ozlijedio dvije djevojke

JAHORINA
30.01.2017.
u 15:22

Policija u Istočnom Sarajevu podnijet će kaznenu prijavu protiv N. L. (20), koji je jučer, na području Olimpijskog centra Jahorina, motornim sanjkama udario i ozlijedio dvije djevojke.

Kako je priopćeno iz Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo, nakon što im je slučaj prijavljen, operativnim radom na terenu policija je došla do saznanja o tome ko je upravljao motornim sanjkama, te je mladić pozvan da se javi u policiju.

On je tijekom kriminalističke obrade priznao da je sanjkama, koje je prethodno iznajmio, udario djevojke. Njima je pomoć ukazana u Klinici urgentne medicine sarajevskog Kliničkog centra, gdje su im konstatirane kontuzije na potkoljenicama.

Nakon dokumentiranja slučaja, policija će Tužiteljstvu protiv 20-godišnjaka dostaviti izvještaj zbog počinjenih kaznenih djela laka tjelesna ozljeda, te izazivanje opće opasnosti, prenosi Faktor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?