mostar

Muškarac skočio sa Starog mosta i nije izronio iz Neretve, potraga se nastavlja danas

stari most
11.08.2016.
u 19:00

Radi se o 25-godišnjem muškarcu iz Zenice, koji je u društvu dvije sestre stigao u posjet Mostaru

Jučer u poslijepodnevnim satima u Mostaru je muškarac skočio sa Starog mosta i nije više izronio iz rijeke. Kako su za Klix.ba kazali iz MUP-a HNŽ nesreća se dogodila u 17 : 20 sati.

"Prijavljeno nam je da je muškarac skočio s mosta i da nije izronio. Ekipe su na terenu i vrše potragu za nestalim mladićem", kazali su iz MUP-a HNŽ jučer popodne.

U Neretvu je skočio 25-godišnji mladić (M.I.) iz Zenice. Radi se o 25-godišnjem muškarcu iz Zenice, koji je u društvu dvije sestre stigao u posjet Mostaru, neslužbeno doznaje Klix. 

Dok su bili na Starom mostu, muškarac je izrazio želju da skoči u Neretvu te da sestre snime skok. One su ga odgovorile od toga, a potom su otišli u obližnji restoran na ručak.

Međutim, tijekom ručka je mladić ustao i navodno rekao da ide u toalet, ali se zapravo vratio na Stari most i skočio.

Njegovo tijelo je primijetio policajac ispod Lučkog mosta na površini vode, ali je ono ponovno potonulo. Nakon dojave o skoku i nestanku mladića stigla su dva kajaka Interventne spasilačke službe Mostar, a spasioci su mladića tražili nizvodno, sve do Mosta Hasana Brkića u naselju Tekija. Tu je potraga obustavljena kasno sinoć i bit će nastavljena danas.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
lipotan
02:36 12.08.2016.

stvarno su napravili jos stariji.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije