Granična policija BiH

Na graničnim prijelazima BiH uhićene četiri osobe

30.03.2018.
u 13:01

Službenici Jedinice granične policije Brod 30. ožujka 2018. godine uhitili su A.H. (1990.), državljanina Bosne i Hercegovine. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud u Lukavcu zbog teških kaznenih djela protiv sigurnosti javnog prometa.

Kontroliran je pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod i predan službenicima Sudske policije Odžak, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Dan ranije, 29. ožujka, službenici JGP zračne luke u Tuzli uhitili su R.K. (1996.) jer je za njim Policijska stanica Sanski Most raspisala tjeralicu zbog kaznenog djela teške tjelesne ozljede. 

Bh. državljanin na zračnu luku u Tuzli stigao je letom iz Frankfurta. Predan je službenicima Odjela sudske policije sudova u Tuzlanskoj županiji.

Pri ulasku u BiH na MGP Uvac 29. ožujka uhićen F. M. (1973.). Službenici JGP Višegrad graničnim provjerama utvrdili su da državljanina Republike Srbije potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Na MGP Hum na izlasku iz BiH, službenici JGP Hum 29. ožujka uhitili su bh. državljanina A.M. (1980.) nakon što je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Travniku zbog krivičnog djela teške krađe.

F.M. i A.M. predati su službenicima Sudske policije Bosansko-podrinjske županije Goražde. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije