akcija

Na Kosovu uhićena i druga osoba koja se dovodi u vezu s ubojstvom na Otesu

uhicenje
27.11.2020.
u 15:28

Policijski službenici MUP-a Sarajevske županije intenzivnim radom pod nadzorom Županijskog tužiteljstva SŽ, uhitili su drugog osumnjičenog za ubojstvo u ilidžanskom naselju Otes, u mjestu Emšir na području Prištine, odmah nakon što su ga locirali na Kosovu.

Kako je naveo glasnogovornik MUP-a SŽ Mirza Hadžiabdić, do ovih saznanja se došlo prikupljanjem operativnih i kriminalističko-obavještajnih saznanja i informacija na identifikaciji, lociranju i pronalasku osumnjičenih za ubojstvo i dva pokušaja ubojstva na području Ilidže.

"Osumnjičenog je uhitila prištinska policija u blizini jedne devastirane kuće u naselju Emšir, te se, u suradnji s nadležnim institucijama, poduzimaju daljnje mjere i radnje na njegovom izručenju. Rezultat ovog i jučerašnjeg uhićenja jeste direktna suradnja koja je ostvarena između policije SŽ i srbijanske, odnosno, kosovske policije", dodao je Hadžiabdić, piše Klix.ba. 

Nastavlja se daljnji rad na ovom predmetu, kao i pronalasku treće osobe koja se dovodi u vezu s izvršenim kaznenim djelima.

Podsjećamo, jučer je u Beogradu uhićen prvi od osumnjičenih za ubojstvo na Otesu i riječ je o državljaninu Maroka S. E. D. (1989.). Sumnja se da je s još nekoliko osoba sudjelovalo u ubojstvu Jasmina Berovića na Otesu kod Sarajeva 17. studenoga. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije