Pokopani stradali u teškoj prometnoj nesreći, nadvila se tuga nad Mostarom

Na posljednji počinak ispraćeni Marijana, Boris i Roberto Krstić, obitelj koja je stradala pred kućnim pragom

27.09.2022.
u 17:40

Tuga je jučer prekrila Mostar, a i nebo je plakalo dok je na Bijelom brijegu ispred gradske mrtvačnice u tišini i bolu stajala nepregledna kolona ljudi na posljednjem ispraćaju tragično stradale obitelji Krstić, supružnika Borisa (35) i Marijane (34) te njihova devetogodišnjeg sina Roberta.

Rodbina, prijatelji, susjedi, poznanici, građani Mostara, ali i gotovo cijele BiH jučer su se u velikom broju opraštali od mlade obitelji, a veliku tugu dijelili su s Marijaninim i Borisovim roditeljima i sestrama. Posebno je dirljivo bilo vidjeti Robertove prijatelje iz Karate kluba Zrinjski, ali i pripadnike Oružanih snaga BiH, radnih kolega pokojnog Borisa, pripadnika MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, nekadašnjih kolega njegova oca Rade...

Životi mlade obitelji u trenutku su se tragično ugasili u blizini kućnog praga, u prometnoj nesreći koja se dogodila dok su se vraćali s jednodnevnog izleta. Njihova trogodišnja kći zadobila je ozljede opasne za život i na liječenju je u SKB-u Mostar. Preživjela je djevojčica prema izjavama liječnika u stabilnom stanju. U Facebook grupi "Pravda za obitelj Krstić", koja je stradala u stravičnoj prometnoj nesreći kod Mostara, objavljena je fotografija prazne klupe iz škole Roberta Krstića, devetogodišnjeg dječaka koji je stradao sa svojim roditeljima.

- Danas u učionici 4. razreda nedostaje jedan anđeo - piše u grupi. - Ako slučaj krene u pogrešnom smjeru, ako ne bude riješen u što kraćem roku, idemo svi na ulice. Tjeraju nam djecu iz naše zemlje, a mi šutimo, sada su ih počeli i ubijati i očekuju da opet šutimo. Ovaj put je kap prelila čašu. Ove mlade ljude ne možemo vratiti, ali možemo spriječiti nove tragedije. Brojni su komentari u ovoj grupi u kojoj se traži da se odgovorni za ovu nesreću sankcioniraju. Ispraćaj tijela nastradalih u ovoj teškoj prometnoj nesreći počeo je ispred gradske mrtvačnice gdje su članovi obitelji primali sućut. Nakon toga su tijela prevezena na rimokatoličko groblje u naselju Ortiješ, gdje su i pokopana. Njihova smrt zavila je u crno Hercegovinu, a obiteljima tragično stradalih izraze sućuti upućuju brojni građani iz svih krajeva naše zemlje, kao i visoki dužnosnici sa svih razina vlasti.

Jučer je u Čitluku pokopana i četvrta poginula osoba - vozač BMW-a Mate Primorac.

Podsjetimo, prometna nesreća dogodila se u subotu, 24. rujna, na magistralnoj cesti M-17 kod mjesta Buna. Četiri osobe smrtno su stradale, a četiri su teško ozlijeđene. Poginula su tri člana obitelji Krstić koja su bila u automobilu Renault Scenic, kao i Mate Primorac (46) u automobilu BMW x5. Teško su ozlijeđene osobe iz druga dva automobila koja su sudjelovala u sudaru - BMW i Mercedes

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije