Kobno raskrižje

Na 'raskrižju smrti' odmor se često pretvara u tragediju

nesreća
Vecernji.ba
28.09.2015.
u 06:15

U Tasovčićima proteklog ljeta bilo je dosta situacija u kojima su se sudarila vozila

Za mnoge u BiH nema ništa ljepše i važnije nego planirati i s obitelji otići na više stotina kilometara udaljeno odredište za godišnji odmor na Jadranu. Svima je to prilika za odmor od sveopće situacije u BiH i bijeg od svakodnevnih briga i poslova pa se onda i očekuju nezaboravni trenuci na moru i ljetovanju. Nažalost, prošlog se ljeta mnogima to ljetovanje pretvorilo u tragediju, a da ga zapravo nisu ni počeli, tj. nisu ni došli do svoga odredišta na moru. To se, nažalost, najbolje moglo vidjeti na primjeru opasnog raskrižja magistralnih cesta(M-17 i M-6) u Tasovčićima kod Čapljine. Baš zbog čestih prometnih nesreća s teškim posljedicama svih prethodnih godina, ovo je raskrižje i dobilo onaj dodatak "smrti", a što se potvrdilo i tijekom proteklog ljeta .

Umor i duga vožnja

Zbog pojačanog prometa vozila iz unutrašnjosti k moru, ali i onih s mora k Međugorju i Mostaru, ovo je raskrižje u Tasovčićima svaki dan doslovce prenapučeno pa se semafori kao nekakvo osiguranje i nisu baš pokazali učinkoviti u smislu da spriječe brojne prometne nesreće i teže posljedice po živote i zdravlje sudionika u prometu.

Kompletnu priču o kobnom raskrižju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije