tragedija

Na rođendan pucala sebi u glavu

10.07.2019.
u 17:37

Velika tragedija dogodila se jučer u Subotici kada je S. B. sebi pucala u glavu. Ona se na ovaj tragičan korak odlučila na svoj rođendan, samo dva mjeseca nakon što je rodila dijete. 

Prema prvim informacijama, nesretna žena se na ovaj korak odlučila jer je patila od postporođajne depresije, piše Blic. 

Samo dva i pol mjeseca nakon rođenja djeteta, S. B. pucala je sebi u glavu iz pištolja u trenutku kada je njezin suprug otišao po tortu kako bi je iznenadio za rođendan.

"Nesretnu ženu su pronašli prijatelji koji su došli da je iznenade. U tom trenutku je bila sama jer je njezin suprug otišao po rođendansku tortu, a sve kako bi je iznenadili i malo razveselili", priča za Blic dobro upućeni izvor.

Kako kaže, mlada žena završila je ekonomski fakultet, prošle godine je diplomirala, a prije nešto više od dva mjeseca je rodina dijete. 

Nakon što su je prijatelji pronašli u domu u kojem je živjela sa suprugom Hitna pomoć ju je odmah prevezla u bolnicu, ali unatoč naporima liječnika da je spase, žena je preminula.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije