BANJA LUKA

Na ulici postavili rampu, policiju i prolaznike gađali pivskim bocama

Banja Luka
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
17.02.2015.
u 09:34

Aleksandar Milosavac (19), Nikola Rađen (20), Jovan Bajić (20), Miloš Bakić(20), Srđan Jakovljević (20) i Anđelo Miletić (18), svi iz Banje Luke, uhićeni su nakon što su pivskim bocama gađali policajce u središtu Banje Luke.

Blokirali promet

Kako saznaje Press, u napadu nije bilo ozlijeđenih osoba, a oštećeno je vozilo fiat stilo u vlasništvu nepoznatog vozača kojeg su pijani mladići također gađali bocama. Očevici tvrde da su šestorica mladića u nedjelju navečer bili u jednom banjolučkom kafiću gdje su slavili rođendan nekog od njih. Nakon pijanke, otišli su u Vidovdansku ulicu i blokirali promet tako što su na cestu postavili drvenu rampu. - Nepoznato je gdje su točno našli tu rampu, ali se pretpostavlja da su je uzeli s nekog od obližnjih parkirališta. Rampu su postavili tako da ni jedan auto nije mogao proći, a kada je jedan građanin pokušao zaobići prepreku na cesti svojim vozilom fiat stilo, zasuli su ga pivskim bocama - ispričao je očevidac koji je želio ostati anoniman. Prema riječima našeg sugovornika, netko od građana, koji su se zatekli na mjestu događaja, pozvali su policiju koja je ubrzo stigla.

Napali i policiju

Međutim, mladići su počeli i njih gađati pivskim bocama. Ubrzo su svladani i uhićeni. U policiji su kazali da su u noći s nedjelje na ponedjeljak oko 1.30 sati obaviješteni da skupina osoba onemogućava nesmetano odvijanje prometa. - Dolaskom na mjesto događaja, utvrđeno je da su mladići iznijela drvenu rampu na ulicu i blokirali promet, te da su bocom oštetili vozilo. Kada je policija došla, počeli su bacati boce i na njih - naveli su u CJS Banja Luka. O svemu je obaviješteno Okružno tužiteljstvo kojem će biti podneseno izvješće protiv osumnjičenih zbog napada na službene osobe i oštećenje tuđe stvari.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije